المقادير :
- 10كوب ميه
- 20ملعقه حليب نيدو مليانه
- 2/1كوب زبادي-روبه
الطريقة:
- بنخلط المقادير وبنغلي الحليب على النار مع التحريك المستمر
- بننزله عن النار وننتظر لحد ما
- يصير دافي بنزيد الروبه وبنحركها بالحليب علشان يتوزع اللبن بالحليب
- بنلفه ببطانيه وبنخليه 3ساعات
- وبعدها بدون تحريك عل التلاجه
طريقه اللبنه :
- اعمل كيس مخصوص بقماش مسامي زي الشاش وصب فيه اللبن
- وعلقه علشان يصفي الميه
- بعد حوالي 6او7ساعات شيلة من الكيس
- وحطوة بعلبه وافردة فيها ورش على وجهه زيت وضبه بالتلاجه او دحرجة و
مطربان مع الزيت البلدي