المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اضافة بيانات الس سي كام لجهاز -لورنس -9400-usb



عصام ابو زر
12-01-2010, 06:43 PM
اضافة بيانات الس سي كام لجهاز -لورنس -9400-usb
مرفق ملف التكست للاشتراك الخاص لسي سي كام للتعديل علية وتحميلة للجهاز عن طريق اليو اس بي


الطريقة من هنا
http://alfaris.net/up/47/alfaris_net_1262983460.JPG (http://alfaris.net/up/v.php?p=47/alfaris_net_1262983460.JPG) lمثال ادخال البيانات والتي تكون على شكل سطر سي سي كام وهذا مثال لكم


http://alfaris.net/up/47/alfaris_net_1262983503.JPG (http://alfaris.net/up/v.php?p=47/alfaris_net_1262983503.JPG) وبعد أدخال البيانات ينتج عندك الشكل التالي



http://alfaris.net/up/47/alfaris_net_1262983613.JPG (http://alfaris.net/up/v.php?p=47/alfaris_net_1262983613.JPG) وبعدان تقوم بالتعديلات الازمة داخل ملف التكست احفظ الملف باي اسم ثم حمله للفلاشة وبعدها للجهاز الرسيفر عن طريق اليو اس بي - ومبروك عليكم
[/QUOTE]

ali_sarairehhh
19-01-2010, 08:02 PM
سؤال فنى للاخ عصام

مع شوقي للاجابة علية ( فعلا حاب اسمع الجواب منك ) لاني راح اقتنع في كلامك


س: هل من الممكن شبك الرسيفر على الكمبيوتر و الاتصال من خلال الاقمار الصناعية في الانترنت

--يا ريت اكون قدرت اوصل فكرة السؤال ---

hammouri
20-01-2010, 05:27 AM
مشكوور اخ عصام .... بس ممكن اذا تكرمت تحللنا مشكلة السوفت وير اللي بيفتح الجزيره الرياضيه ....

ali_sarairehhh
22-01-2010, 05:20 PM
سؤال فنى للاخ عصام

مع شوقي للاجابة علية ( فعلا حاب اسمع الجواب منك ) لاني راح اقتنع في كلامك


س: هل من الممكن شبك الرسيفر على الكمبيوتر و الاتصال من خلال الاقمار الصناعية في الانترنت

--يا ريت اكون قدرت اوصل فكرة السؤال ---

عصام ابو زر
25-01-2010, 11:31 PM
حالياااا لا اخي

ali_sarairehhh
26-01-2010, 04:41 PM
حالياااا لا اخي

اشكرك يا فنان المنتدي على التواصل ...بعرف عليك ضغط في الاسئلة
جزاك الله خير