حلوى الباستا فلور
المقادير:
4/3 كوب سكر
2/1 كوب سمن
2 بيضة
1 ملعقة فانيليا صغيرة
2 كوب دقيق
1 ملعقة بيكنج باودر صغيرة
من 8 ال 10 ملاعق مربى النوع المرغوب
الطريقة :
يوضع السكر و السمن و يقلبان جيدا
ثم تضيفى عليهم البيض و الفانيليا مع التقليب
ثم تضيفى عليهم الدقيق و البيكنج باودر
{بالنسبة للدقيق ممكن العجينة تحتاج اكثر شوية أو اقل شوية
المهم تكون العجينة قابلة للتشكيل ولا تكون سائلة}
خذى جزء من العجين مقدار كف يدك
الباقى من العجين افرديه فى صنية قطرها30سم تقريبا
مع مراعاة ان تكون الجوانب عالية شوية
ثم تضيفى المربى على السطح كله
اما العجينة ال شلتيها على جنب اعملى منها شرايط مبرومة رفيعة جدا
و ضعى هذه الشرايط فوق المربى الفرق بين كل شريط و التانى 2 سم بالطول و بالعرض و خلى الفراغات تاخد شكل السامبوسكة مش مستطيل
دخليها فرن سخن لمدة من 20 ال 25 دقيقة بالكتير
لحد ما الوجه يحمر بسيط
وصحتين وعافية
المفضلات